Op 10 oktober zijn Patrick en Rianne (vrienden van mij) getrouwd. Ik heb voor hen de uitnodigingen ontworpen. In totaal 3 uitnodigingen, een voor de hele dag, een voor de receptie en een voor het feest in de avond.

Samen met hen de wensen en eisen besproken en hiermee aan de slag gegaan.
De hoofdkleuren van de kaart zijn blauw en crème geworden omdat dit de kleuren van de jurk van de Bruid en het pak van de bruidegom zijn.
Aan de binnenkant wilden zij graag een gedicht, hier heb ik een aantal belangrijke woorden uit gehaald en op de voorkant geplaatst. De foto op de voorkant is ook geschoten door mij. De tekst aan de binnenkant is aangeleverd door Patrick en Rianne en vormgegeven door mij zodat het uiteindelijk een geheel zou vormen.
De reacties op de kaart waren positief, sloot aan op het bruidspaar. Ben zelfs benoemd tijdens de ceremonie.