De zakelijke tas, zo noem ik deze. Wil niet zeggen dat deze alleen voor zakelijke personen is, maar voor iedereen. Deze tas is gemaakt van fietsenbanden en stof. De tas is als een schoudertas te dragen, maar ook als losse tas. De schouderband is te verkorten of kan eraf gehaald worden.
Verder heeft de tas binnen een groot vak en een wat kleiner vak om bijv. de agenda in te doen. Aan de buitenkant zit op de voorkant ook nog een klein vak over de breedte van de tas.

Heb je een keer meer spullen bij dan je in had gepland, geen probleem, de overslag van de tas is zo gemaakt dat als je deze omhoog vouwt hem helemaal kunt vullen tot aan de rits.

Zie jij jezelf al met deze tas lopen, voor 30 euro (excl. verzendkosten) is hij van jou. Vind je het model wel leuk, maar zijn het net niet jou kleuren, neem dan contact op met mij en samen kijken we wat je wensen zijn.