_0009251Ik ben Femke Alaerds. Ik ben zoals ze dat noemen een manusje-van-alles. Op creatief gebied kan ik veel. Voorbeelden hiervan zijn; tekenen, schilderen, grafisch vormgeven, naaien, sculpturen maken, recyclen (van iets ouds iets nieuws maken), fotograferen enz.

Ik wil graag iedereen kennis laten maken met mij op een creatieve manier. Door middel van mijn creaties.
Ik wil mensen kennis laten maken met wat zij zelf in zich hebben en dit op een creatieve manier te laten ontdekken door middel van bijvoorbeeld workshops. Mensen laten zien dat ze meer kunnen dan ze zelf denken of juist datgene wat ze al kunnen verder laten ontdekken wat de mogelijkheden ermee zijn. Of juist zorgen voor afleidingen van de dagelijkse zaken.

Vanaf het moment dat ik een potlood vast kon houden ben ik al creatief bezig geweest. Mijn familie heeft me hier altijd in gesteund en mij ook de mogelijkheid gegeven dit uit te kunnen voeren waar en wanneer ik dit wilde. Niet alleen wilde ik altijd zelf creatief bezig zijn, maar ik betrok hier vaak anderen in. Als klein kind organiseerde ik altijd al spelletjes middagen of knutsel activiteiten voor de andere kinderen in de buurt. Op latere leeftijd deed ik dit tijdens de opleiding activiteiten begeleidster en organiseerde activiteiten voor alle leeftijden en doelgroepen. Hier heb ik vooral geleerd hoe ik activiteiten kan organiseren voor alle leeftijden en doelgroepen. Echter wilde ik nog een stap verder gaan. In juli 2013 ben ik afgestudeerd van de opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving. Voor mij het hoogst haalbare om mijn eigen creativiteit verder te ontwikkelen en te tillen naar een hoger niveau, en door te kunnen geven op anderen. Doordat ik deze opleiding heb gedaan ben ik bevoegd om les te geven, niet alleen op scholen maar overal.

All Arts zegt wat ik doe, Alle kunst. Niet alleen maak ik vrij werk, maar ben ik ook in te huren om werk in opdracht te maken, ideeën te ontwerpen of mee te denken aan een concept om uit te voeren.

Heb je creatieve ideeën om uit te voeren maar lukt het niet? Wil je graag een creatieve workshop organiseren en zoek je daar nog een docent voor? Heb je binnenkort een familiedag of feestje en zoek je nog een fotograaf? Ben je zwanger en wil je een unieke geboortekaartjes versturen, of organiseer je een feest en wil je op een unieke manier je vrienden uitnodigen? Neem dan contact op met mij en vraag wat de mogelijkheden zijn. Samen kunnen we tot een goed plan of ontwerp komen.